Naša spoločnosť vznikla ako pokračovanie podnikania fyzickej osoby. Pôsobíme na trhu už od roku 1995.

Naša spoločnosť sa presadila spomedzi veľkej konkurencie na trhu a stále je vyhľadávaným partnerom či už ako dodávateľ alebo odberateľ služieb a tovaru.

Byť stále lepší, je našim mottom, ktorým sa riadime od vzniku firmy. Firma pôsobí v prevádzke v areáli MILEX v Novom Meste nad Váhom. Naša firma zamestnáva 12 zamestnancov, ktorí sú pripravený vynaložiť maximálne úsilie, svoje schopnosti a znalosti pre dosiahnutie určeného cieľa – uspokojiť aj toho najnáročnejšieho zákazníka.

Od začiatku vzniku firmy sa snažíme poskytovať kvalitné a rýchle dodávky v oblasti kovoobrábania, delenia materiálov.. Dbáme na to, aby kvalita nami dodaných služieb alebo výrobkov bola vždy nad očakávania zákazníkov, vždy pripravení ísť vyššie ako je bežný štandard. Známa veta, že kvalita firmy závisí od kvality jej zamestnancov je v našom prípade uplatnená v praxi, kedy každý zamestnanec je plne zainteresovaný do diania vo firme, nesie osobnú zodpovednosť za výsledok svojej práce a v neposlednom rade taktiež posúvajú svojimi kvalitami firmu dopredu.

Sme schopní splniť Vaše požiadavky pre výrobu sériových výrobkov, rovnako ako aj pre malosériovú alebo kusovú výrobu.

Novinka v našom portfóliu

Od 2.1.2024 ponúkame popis laserom a laserové gravírovanie na rôzne materiály.

Viac informácií tu >>> popis laserom <<<